Έκτακτο! Φωτιά στην Πάρο-Μήνυμα από το 112

απο Cyclades Open

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην νωρίτερα στην Πάρο σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στις δυνάμεις που επιχειρούν προστέθηκαν 2 Πυροσβεστικά οχήματα από τη Νάξο με 4 πυροσβέστες.

Φωτιά ξέσπασε το νησί της Πάρου σε χορτολιβαδική έκταση μεταξύ Παροικιάς και Νάουσας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία το μέτωπο βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ενώ στην περιοχή επιχειρούν 19 πυροσβέστες, 6 οχήματα και ένα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν την κατάσβεση. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ένα ακόμα ελικόπτερο αναμένεται να φτάσει για την κατάσβεση, ενώ αναμένονται δυνάμεις και από τα γύρω νησιά.

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής που ενημερώνει τους κατοίκους για δασική πυρκαγιά στην περιοχή Πυργάκι Παροικιάς και τους ζητά να απομακρυνθούν προς την παραλία της Παροικιάς.

-Από το λιμάνι της Νάξου αναχώρησαν νωρίτερα 2 πυροσβεστικά οχήματα με προορισμό την Πάρο προκειμένου να συνδράμουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς

Φωτογραφία αρχείου

Δείτε επίσης