Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπ. Λιβανός-Ο διάλογος με τον Π. Δούκα [βίντεο]

απο Cyclades Open

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον κ. Σπήλιο Λιβανό και του ζήτησε εξηγήσεις για την αντίδρασή του στην απαράδεκτη αναφορά του Δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007.

Ο κ. Λιβανός παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει διαφορετικά και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού.

Η παραίτηση του κ. Λιβανού έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό.


Υπενθυμίζεται ότι σε σύσκεψη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο κ. Πέτρος Δούκας, σημερινός δήμαρχος Σπάρτης και υφυπουργός Οικονομικών την περίοδο 2004-2009 είπε σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook.

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε».

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» απαντά κάποιος από τους παριστάμενους στην σύσκεψη.

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» συμπληρώνει ο κ. Δούκας.

«Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε. Από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί. Και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα» απαντά ο Σπήλιος Λιβανός.

Δείτε επίσης