Γιάννης Μαργαρίτης-Νάξος: “Η στήριξη της Περιφέρειας δεδομένη. Κανείς δεν μπορεί να διαψεύσει ή ν’ αμφισβητήσει τα γεγονότα”

απο Cyclades Open

Σε ανάρτηση στο facebook προχώρησε ο έπαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην οποία αναφέρθηκε στην έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση αθλητικών υποδομών στη Νάξο.

Η ανάρτηση του κ. Μαργαρίτη έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες τοποθετήσεις-αντιδράσεις προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού, με αφορμή την κατασκευή γηπέδου 8Χ8 στον περιβάλλοντα χώρο του ΔΑΚ Νάξου και την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων-Περιφέρειας Ν. Αιγαίου όσον αφορά τη μελέτη και την χρηματοδότηση του έργου.

Γράφει ο κ. Μαργαρίτης στην ανάρτησή του:

Η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στο νησί μας είναι αδιαμφισβήτητη και αποδεδειγμένη:

Συντήρηση του αθλητικού κέντρου Νάξου.

Ηλεκτροφωτισμός στα γήπεδα στο Κουφονήσι, στο Χαλκί και στο Φιλώτι.

Κατασκευή αθλητικού κέντρου στην Απείρανθο.

Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 στο Αγερσανί και στο Χαλκί και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στην Μονή.

Αντίστοιχα, ακόμα ξεκάθαρη και δεδομένη είναι η πρόθεσή της να συνδράμει με το ποσό των 300.000 ευρώ για την κατασκευή βοηθητικού γηπέδου με χλοοτάπητα.

Αυτά είναι τα γεγονότα που δεν μπορεί κανένας να τα διαψεύσει ή να τα αμφισβητήσει.

Από κει και πέρα, η πρόθεση του Δήμου να υπάρξει και περαιτέρω ανάπλαση η οποία θα στοιχίσει επιπλέον 900.000 ευρώ είναι και αυτή θεμιτή.

Σε κάθε περίπτωση, όσα περισσότερα έργα μπορούν να γίνουν αυτό είναι καλό για τον τόπο μας.

Όμως αυτό απέχει πάρα πολύ από την καταγγελία ή τη μομφή προς την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη, όσον αφορά το ενδιαφέρον τους ή την τήρηση των δεσμεύσεών τους απέναντι στο νησί μας και τις αθλητικές του υποδομές.

Επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ και β’ βαθμού οφείλει να έχει την καλύτερη δυνατή συνεργασία θα ήταν καλό κάποιοι να κατανοήσουν ότι αυτή μπορεί να γίνει πράξη μόνο όταν υπάρχει ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

Μαργαρίτης Ιωάννης

Έπαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

#naxos

Δείτε επίσης