Κακοκαιρία: Υδροστρόβιλοι στην Κεφαλλονιά, ποτάμι οι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη

απο Cyclades Open

Την Παρασκευή 02/09 και με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα να επηρεάζουν τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο οι ισχυρές βροχοπτώσεις δημιούργησαν αρκετά σοβαρά προβλήματα κυρίως στη Θεσσαλονίκη, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν κυριολεκτικά σε ορμητικά ποτάμια.

Στην Κεφαλλονιά εμφανίστηκαν υδροστρόβιλοι. Το video όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα Weather News Greece.

Κουνόπετρα Κεφαλονιάς/Πηγή: Weather News Greece

Διπλός υδροστρόβιλος στην Κεφαλλονιά

Πηγή: Weather News Greece

Διανομέας παρασύρθηκε απ’ το νερό της βροχής που είχε μετατρέψει τον δρόμο σε ορμητικό ποτάμι, Ο διανομέας κατάφερε να σωθεί και είναι καλά στην υγεία του. Υπενθυμίζεται πως όταν υπάρχουν έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα καλό είναι να μην παραγγέλνουμε απ’ έξω καθώς θέτουμε σε κίνδυνο την ζωή των εργαζόμενων διανομέων.

Πηγή: Weather News Greece

Αστικό λεωφορείο με κατεύθυνση τη Δυτική Θεσσαλονίκη πλημμύρισε, καθώς το ύψος του νερού έμπαινε απ’ τον δρόμο μέσα, όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί. Οι επιβάτες

Πηγή: Weather News Greece

Σήμερα Σάββατο αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν, όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ.

Πηγή: Weather News Greece, ΕΜΥ

Δείτε επίσης