Κάλεσμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στο πλαίσιο της άφιξης της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο

απο Cyclades Open
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΝΑΞΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» ξεκινάει. Η Τελετή Αφής της Φλόγας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2024 στην Αρχαία Ολυμπία. Η Ιερή Φλόγα, ακολουθώντας μία μεγαλοπρεπή Λαμπαδηδρομία 11 ημερών επί ελληνικού εδάφους, θα διέλθει από 41 Δήμους, καταλήγοντας στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, εκεί όπου αναβίωσαν οι σύγχρονοι Αγώνες.

Για πρώτη φορά μετά το 2004, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, η Νάξος θα υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα συμμετέχοντας στη Λαμπαδηδρομία που οργανώνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Πριν αλλά και κατά την άφιξή της, θα πραγματοποιηθούν από τον Δήμο μας εκδηλώσεις για την υποδοχή της Φλόγας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσκαλεί παιδιά από 8 έως 15 ετών, προκειμένου να πλαισιώσουν τις δράσεις που θα οργανωθούν. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, στις 11:00, στο Δημοτικό Θέατρο «Ι. Καμπανέλλης».

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/8dgJMyRLDTgqCDi19

📸Henry Ren/Unsplash

Δείτε επίσης