ΚΑΤ: Ασθενής εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στα επείγοντα – “Δεν έβρισκε τραυματιοφορέα”

απο Cyclades Open

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες στο ΚΑΤ, όταν ένας ασθενής εισέβαλε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του στον χώρο διαλογής του νοσηλευτικού ιδρύματος, καθώς, όπως ισχυρίστηκε δεν υπήρχε διαθέσιμος τραυματιοφορέας να τον βοηθήσει.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Δεβετζόγλου στο news247.gr η φωτογραφία με το όχημα μέσα στα επείγοντα του νοσοκομείου έχει κάνει τον γύρο των social media, με τον πρόεδρο της ΠΟΔΕΗΝ να επιβεβαιώνει το συμβάν, όπως και την αιτία που ώθησε τον εν λόγω ασθενή να “μπουκάρει” με το αυτοκίνητο μέσα στο νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο πέρασε μπροστά από τα ασθενοφόρα και μπήκε μέσα στο χώρο της διαλογής των ασθενών, διότι όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός, δεν έβρισκε τραυματιοφορέα και από μόνος του εκτίμησε ότι το περιστατικό έπρεπε να φτάσει ως εκεί. Αυτό είναι απαράδεκτο”εξηγεί στο NEWS 24/7 ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Τη δική του εξήγηση δίνει από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, Γιάννης Ηλιόπουλος που σημειώνει: “Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε σπάσει το πόδι του. Ο ίδιος ήταν το επείγον περιστατικό. Μέσα στον πανικό του, ενώ του είπαν να στρίψει αριστερά, έστριψε δεξιά και για ελάχιστα λεπτά βρέθηκε μέσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), όπου τραβήχτηκε και η φωτογραφία”, εξηγεί από την πλευρά του.

Πηγή: NEWS247/Γιάννης Δεβετζόγλου

Δείτε επίσης