Καταγγελία στο Cyclades Open: Σπασμένος σωλήνας λυμάτων έξω από το σχολείο του Γλινάδου-Διαμαρτύρονται οι γονείς!

απο Cyclades Open

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από γονείς στο Cyclades Open ένας σωλήνας αποχέτευσης έχει σπάσει, βγάζει τα λύματα ακριβώς μπροστά από την είσοδο του Νηπιαγωγείου στο Γλινάδο Νάξου.

Όπως αναφέρουν οι γονείς αυτό συμβαίνει τις τελευταίες 10 μέρες περίπου και παρ’ όλες τις διαμαρτυρίες που έχουν γίνει στον πρόεδρο της κοινότητας Γλινάδου δεν έχει γίνει καμία ενέργεια, με αποτέλεσμα τα λύματα να ρέουν διαρκώς στο δρόμο μπροστά στην είσοδο του σχολείου, με τα παιδιά να είναι αναγκασμένα να πατάνε πάνω τους για να περάσουν.

“Αδιανόητο να μην μπορεί να φτιαχτεί ένας σπασμένος σωλήνας που βγάζει λύματα μπροστά σ’ ένα σχολείο και έπειτα από τόσες οχλήσεις. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει, να μην πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο γιατί κινδυνεύουν; Λύματα είναι!” καταγγέλλει στο Cyclades Open μητέρα που μεταξύ άλλων ανέφερε πως σε κάποιες περιπτώσεις τα λύματα είναι τόσα σε ποσότητα που δεν γίνεται να περάσουν τα παιδιά χωρίς να πατήσουν πάνω σε αυτά.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα ενεργοποιηθούν οι αρμόδιοι και το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα.

Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε γιατί το πρόβλημα θα έπρεπε να έχει λυθεί από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό, καθώς τίθεται θέμα δημόσιας υγείας, πολύ περισσότερο που το πρόβλημα αφορά παιδιά αφού ο σπασμένος αγωγός βρίσκεται έξω από το σχολείο του χωριού και θα έπρεπε να έχει αντικατασταθεί “χθες”.

Επίσης δεν χρειάζεται καν να σχολιάσουμε πως γίνεται ένας σωλήνας αποχέτευσης να είναι επιφανειακός και τόσο πολύ εκτεθειμένος που τελικά να σπάει από το πέρασμα ενός αυτοκινήτου ή λόγω φθοράς με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από γονέα σήμερα το πρωί.

Το Cyclades Open θα επιστρέψει με περισσότερες φωτογραφίες και υλικό, ελπίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν θα χρειαστεί και πως η εστία μόλυνσης που έχει δημιουργηθεί θα διορθωθεί σήμερα κιόλας.

Δείτε επίσης