ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου: Με νέα του επιστολή ο προϊστάμενος ανακαλεί την πρόσκληση γιατί δρομολογήθηκαν άμεσα λύσεις

απο Cyclades Open

Με νέα του επιστολή ο προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου Δρ. Κων/νος Κλουβάτος ανακαλεί την πρόσκληση που απηύθυνε προς όλους τους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ και τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων, να το επισκεφτούν προκειμένου να αποκτήσουν εικόνα για την κατάσταση λειτουργίας του και συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Στην ανοιχτή επιστολή που απέστειλε παρουσίαζε την τριτοκοσμική κατάσταση που επικρατεί στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου λέγοντας πως η υπηρεσία είναι αφημένη στο έλεος του θεού, ενώ “μια υπηρεσία που απευθύνεται πρωτίστως σε ΑΜΕΑ δε διαθέτει καν προσβασιμότητα γι’ αυτά” όπως αναφέρεται στην πρώτη επιστολή.

Αναλυτικά η νέα επιστολή με την οποία ανακαλεί την πρόσκληση καθώς όπως αναφέρεται “ενημερωθήκαμε για την άμεση δρομολόγηση λύσεων”.

Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μας με το οποίο δημοσιοποιήσαμε τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου και μετά την ενημέρωση και άμεση παρέμβαση προς τους αρμόδιους φορείς του Περιφερειακού Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Αιγαίου, κ. Παπαδομαρκάκη, ανακαλούμε την πρόσκληση για επίσκεψη στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου, καθώς ενημερωθήκαμε για την άμεση δρομολόγηση λύσεων.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κο Παπαδομαρκάκη για την άμεση και καθοριστική παρέμβασή του.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους των ΜΜΕ, οι οποίοι με τη δημοσιοποίηση της επιστολής μας συνέβαλαν δραστικά στη δρομολόγηση λύσεων για τα λειτουργικά προβλήματα της υπηρεσίας μας.

Με εκτίμηση
Ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Νάξου
Δρ. Κων/νος Κλουβάτος

Δείτε επίσης