Κυβερνητικός Εκπρόσωπος-Τέμπη: «Ο πρωθυπουργός γνώριζε για τα προβλήματα του σιδηροδρόμου αλλά δεν ήξερε και δεν θα μπορούσε να ξέρει ποιος είχε βάρδια…»

απο Cyclades Open

Στην κριτική ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση των σιδηροδρόμων μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, επιχείρησε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης «έχει σαφή εικόνα και άριστη γνώση των αδυναμιών της χώρας και είναι προσηλωμένος στην αντιμετώπισή τους με σχέδιο και πολιτική βούληση, είτε αυτό αφορά τη φορά τις παθογένειες του κράτους είτε τα εισοδήματα των πολιτών για την υγεία και άλλα».

«Ξέρει τι έγινε, ξέρει τι μέλλει να γίνει και πως θα γίνει. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τους σιδηροδρόμους. Ο πρωθυπουργός γνώριζε ότι παραλάβαμε μία υποδομή που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί το 2016 και λειτουργούσε σε ένα ποσοστό μικρότερο από το 30%. Γνώριζε πως έφτασε το έργο στο 70% και γνώριζε για τα προβλήματα και τις αδυναμίες του σιδηροδρόμου», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, υπενθυμίζοντας ότι «αναγνώρισε και τη ευθύνη της κυβέρνησης έμπρακτα χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις».

Αυτό, όμως, που σύμφωνα με τον Γ. Οικονόμου δεν γνωρίζει ο πρωθυπουργός και δεν θα μπορούσε να ξέρει είναι οι συμπεριφορές και οι πρακτικές συγκεκριμένου προσώπου.

«Δεν ήξερε και δεν θα μπορούσε να ξέρει ποιος είναι βάρδια εκείνο το βράδυ στη Λάρισα. Δεν ήξερε και δεν θα μπορούσε να ξέρει για το σταθμαρχείο της Λάρισας και το χάος που θα μπορούσε να συμβαίνει. Δεν ήξερε και δεν θα δεν θα μπορούσε να ξέρει για τους υπαλλήλους», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Έθνος

Δείτε επίσης