Μανώλης Πολυκρέτης: Δεν ενδιαφέρεται κανείς για ν’ αποκατασταθεί ο φωτισμός στο Θεολογάκι;

απο Cyclades Open
Μανώλης Πολυκρέτης: Δεν ενδιαφέρεται κανείς για ν' αποκατασταθεί ο φωτισμός στο Θεολογάκι;

Την αγανάκτηση και την απογοήτευσή του εκφράζει δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Πολυκρέτης με την παράταξη “Δύναμη Αλλαγής”. Ο λόγος για το ξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, το “Θεολογάκι” όπως το αποκαλούμε.

“Είναι άραγε τόσο δύσκολο να φροντίσουν οι αρμόδιοι του Δήμου να αποκατασταθεί η όποια βλάβη και να φωτιστεί ξανά το όμορφο ξωκλήσι; Μέχρι εκεί φτάνει η αδιαφορία και η ανικανότητα τους;” διερωτάται ο κ. Πολυκρέτης, ερώτημα που απευθύνεται και στην Εκκλησία.

Αναλυτικά:

Εκφράζω δημόσια την απογοήτευση και αγανάκτησή μου αφού ακόμα και για μικρά προβλήματα που δεν απαιτούν χρήματα παρά μόνο ευαισθησία και πραγματικό ενδιαφέρον, είναι παρατημένα στο έλεος …του Θεού.

Αναφέρομαι στο εξωκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, το γνωστό σε όλους «Θεολογάκι» το οποίο παραμένει σκοτεινό για περισσότερες από 10 ημέρες.

Εγώ ο ίδιος είχα φροντίσει στο παρελθόν (πριν από 8 χρόνια), να φωτιστεί με προβολέα εκεί πάνω στο βράχο που στέκει, ώστε να το θαυμάζουν ντόπιοι και επισκέπτες.

Σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων είναι σκοτεινό και «ανύπαρκτο».

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να φροντίσουν οι αρμόδιοι του Δήμου να αποκατασταθεί η όποια βλάβη και να φωτιστεί ξανά το όμορφο ξωκλήσι; Μέχρι εκεί φτάνει η αδιαφορία και η ανικανότητα τους;

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λιανός δεν το βλέπει; Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Παντελιάς;

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος δεν ενδιαφέρεται;

Τώρα …που το ξέρουν ας φροντίσουν να ανάψουν το φως και να φωτιστεί το Θεολογάκι!

Δείτε επίσης