Νάξος: Αδικαιολόγητη καθυστέρηση από την Εισαγγελία για την κατάσχεση κακοποιημένου γαϊδουριού

απο Cyclades Open

Με μια ανάρτηση στο facebook η Φιλοζωική Νάξου αφήνει αιχμές κατά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Νάξου που καθυστερεί τις διαδικασίες έκδοσης εντολών κατάσχεσης κακοποιημένων ζώων, όπως αναφέρει το zoosos.gr . Η ανάρτηση έγινεμε αφορμή ένα κακοποιημένο γαϊδουράκι που βρέθηκε να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση στο Γλινάδο της Νάξου, χωρίς ιδιοκτήτη.

Τα νύχια του έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ που το ζώο υποφέρει σε κάθε του βήμα. “Το προηγούμενο γαϊδούρι που βρέθηκε σε ακόμη πιο χάλια κατάσταση χρειάστηκε 3,5 βδομάδες για να γίνουν τα χαρτιά!!!!!!” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Φιλοζωική.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Φιλοζωικής αναλυτικά:

‘Περιμένοντας το τραίνο … ‘

Ονομάζονται οι υποθέσεις των κακοποιημένων ιπποειδων στη Νάξο .

Ζώο με ενδονυχίτιδα σε στάδιο άθλιο περιμένει τα χαρτιά της αφαίρεσης της εισαγγελίας και την μόνιμη επιμέλεια στην φιλοζωική ώστε να μπορέσουμε να αναλάβουμε τη περίθαλψη του και να μεταφερθεί στην Αθήνα!

Μεταφορά χωρίς επίσημα έγγραφα δεν γίνεται!!! Ώσπου λοιπόν να μας κάνουν τη χάρη οι αρχές να βγάλουν τα χαρτιά μόνιμης αφαίρεσης και επιμέλειας η γαιδουρίτσα που βρέθηκε να περιφέρεται χωρίς κάτοχο παραμένει στο χωράφι ενός τυχαίου κατοίκου του Γλινάδου !!

Το προηγούμενο γαϊδούρι που βρέθηκε σε ακόμη πιο χάλια κατάσταση χρειάστηκε 3,5 βδομάδες για να γίνουν τα χαρτιά!!!!!!

Παρόλο που ο νόμος ορίζει την αφαίρεση του από την εισαγγελία άμεσα ώστε να γίνει η περίθαλψη

Καλή Ανάσταση

Δείτε επίσης