Νάξος: Δράση Πολιτιστικών Συλλόγων Απειράνθου και Μουτσούνας

απο Cyclades Open

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελούν πάντα τον πυρήνα της αναπαραγωγής των παραδόσεων και των χαρακτηριστικών συγκεκριμένων τόπων αφήνοντας το κοινωνικό τους αποτύπωμα στην ιστορία τους.

Στόχος μας μέσα από τη συμμετοχή στους Πολιτιστικούς Συλλόγους είναι να επαναφέρουμε στην επικαιρότητα την ανάγκη της συμμετοχής, σε μια εποχή που οι αρχές της αλληλεγγύης και τις συμμετοχής δέχονται πλήγμα. 

Υπό αυτό το πρίσμα, αποφασίσαμε να συνδράμουμε στις ανάγκες του χωριού μας ξεκινώντας μια σειρά από εξωστρεφείς δράσεις καλώντας τους νέους και τις νέες του χωριού μας – και όχι μόνο – να συμμετέχουν. 

Οι παραλίες που μας προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ευχαρίστησης είναι στο χέρι μας να διατηρηθούν καθαρές και λειτουργικές για να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να τις χαιρόμαστε και στο μέλλον. 

Σήμερα, Μ. Πέμπτη 13/4 και ώρα 9:30 δίνουμε ραντεβού έξω από το δημοτικό σχολείο Απειράνθου ώστε να μεταβούμε στις παραλίες μας για να τις καθαρίσουμε ακολουθώντας πορεία από Άη Δημήτρη προς Μουτσούνα – Πάνερμο.

Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου 

Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Φανάρια»

Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μουτσούνας «ΤΑ ΚΑΠΟΝΙΑ»

Δείτε επίσης