Νάξος-Εκδήλωση: Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί απαντούν για τις επιδημίες του χειμώνα

απο Cyclades Open

Εκδήλωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, διοργανώνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε μια εποχή που υπάρχει έξαρση των ιώσεων για την καλύτερη ενημέρωση των δημοτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, αύριο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:00 – 19:30.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση “η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κα, που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά”.

Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, covid-19, έρπη ζωστήρα κλπ, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 καθηγητές – ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς.

Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσου του chat.

Ημέρα διεξαγωγής: Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024
Ώρα διεξαγωγής: 18:00 – 19:30
Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): http://bit.ly/3RSjwhVLive μετάδοση στo facebook του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Η live μετάδοση της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί στην σελίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ στο Facebook https://www.facebook.com/ΕΔΔΥΠΠΥ-146541628794804
Η δημοσίευση στη σελίδα του Δήμου μας, μπορεί να γίνει πατώντας «Κοινοποίηση» για να δημοσιευθεί σε όλες τις σελίδες όταν ξεκινήσει η μετάδοση ή σε δεύτερο χρόνο.

Υλικό Εκδήλωσης

Αφίσα-Πρόσκληση, πατήστε εδώ
Πρόγραμμα, πατήστε εδώ

Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δείτε επίσης