Νάξος: Έναρξη λειτουργίας της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας

απο Cyclades Open

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραγαίας στο πλαίσιο της διεύρυνσης και του εμπλουτισμού των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων.

Παλιά και νέα μέλη καλούνται να ενώσουν τις φωνές τους και την αγάπη τους για το χορωδιακό τραγούδι, με σκοπό την ανάπτυξη της φωνητικής μουσικής τέχνης, την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και του πνεύματος αλληλεγγύης των μελών που συμμετέχουν. Το ρεπερτόριο αφορά στο σύγχρονο τραγούδι και θα συναποφασίζεται από τα μέλη της χορωδίας.

Η παρούσα ανακοίνωση απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, που αγαπούν να τραγουδούν, χωρίς να διαθέτουν απαραίτητα μουσικές γνώσεις ή εμπειρία.

Η πρώτη συνάντηση για εγγραφές των παλιών και νέων μελών, θα γίνει το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στις 18:00.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον Πολυχώρο Τέχνης του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραγαίας στο Χαλκί κάθε εβδομάδα σε ώρα που θα καθοριστεί κατά την συνάντηση της ομάδας. Υπάρχει η δυνατότητα και για ατομικά μαθήματα τραγουδιού.

Υπεύθυνος διδασκαλίας: Χρυσόστομος Καλογριδάκης

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 6973714140 (Υπεύθυνος Χορωδίας) ή στο 6947168651 (Γραμματέας Συλλόγου).

Δείτε επίσης