Νάξος-Τυροκομείο Πιτταράς: Superior Taste Awards 2024…πιστοποιημένη ποιότητα και γεύση παγκοσμίως!

απο Cyclades Open
ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΙΤΤΡΑΣ

“Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας, ίσως, τη μεγαλύτερη διάκριση για το τυροκομείο μας και τα προϊόντα μας μέχρι σήμερα”, αναφέρει στο δελτίο τύπου ο Νικόλας Πιτταράς μεταφέροντας ευχάριστα νέα.

Το International Taste Institute με έδρα τις Βρυξέλλες,  από το 2005 μέχρι σήμερα έχει αξιολογήσει χιλιάδες προϊόντα, τρόφιμα και ποτά, από όλο τον κόσμο. Το Superior Taste Award αναγνωρίζεται ευρέως στη βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών, με κριτική επιτροπή που αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς στη γαστρονομία και είναι ίσως η πιο διάσημη πιστοποίηση ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως.

 Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των προϊόντων μας για τα 2024 Superior Taste Awards είναι τα ακόλουθα:

12 αστέρια για 6 γαλακτοκομικά προϊόντα συνολικά.

“Ως παραγωγός Γραβιέρας Νάξου ΠΟΠ, σαν Ναξιώτης και σαν Έλληνας, νιώθω ιδιαίτερα περήφανος για αυτή τη διάκριση που έρχεται σαν επιστέγασμα της σκληρής συνολικής προσπάθειας μας στη γη μας, την κτηνοτροφική μας μονάδα και το Τυροκομείο μας. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτή η επιτυχία παγκοσμίου επιπέδου, ήρθε σε μία περίοδο ομολογουμένως δύσκολη για τους τυροκόμους (τους κτηνοτρόφους και γεωργούς) και αποδεικνύει ότι όταν είσαι πιστός στις αξίες και τις βάσεις της οικογενειακής αυτής επιχείρησης το αποτέλεσμα θα έρθει. 

* Η πρώτη μονάδα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό «COSMOCERT» για: 
* Μη γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές,

* Καλή διαχείριση και ευζωία των ζώων 

Το επιχειρηματικό πλάνο “Από το Σπόρο στο Ράφι” μας παρέχει πλήρη έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγικής μας διαδικασίας και μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε τι καλλιεργούμε και τι αγοράζουμε. 

Για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε να ανταποκριθούμε στην τεράστια ευθύνη που ακολουθεί μετά από κάθε νέα διάκριση των προϊόντων μας!”

Νικόλας Πιτταράς

Αξίζει να σημειωθεί πως η παγκόσμια αναγνώριση και διάκριση κάθε παραγωγού που κοπιάζει νυχθημερόν αντιμετωπίζοντας πλήθος προβλημάτων, για να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών αντανακλά σ’ όλο το νησί. Παράλληλα δείχνει πως ο ξεχασμένος δρόμος του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί τις ρίζες μας σ’ αυτόν τον τόπο, αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση του.

Δείτε επίσης