Πανναξιακός ΑΟΚ camp-Naxos Wildlife Protection: Μια παρουσίαση με…μέλλον!

απο Cyclades Open

Η ελπίδα αυτού του κόσμου είναι τα παιδιά γιατί αυτά είναι το μέλλον! Και θα ήμασταν ανειλικρινείς αν λέγαμε πως τους αφήνουμε για να μεγαλώσουν έναν κόσμο όμορφο κι ένα περιβάλλον υγιές για να μπορέσουν να ζήσουν κι όχι να βλέπουν φωτογραφίες του παρόντος στο μέλλον και να λένε “για φαντάσου, πως ήταν τότε αυτή η περιοχή…”.

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ λοιπόν αξίζει ένα μεγάλο μπράβο…γιατί κάνει πράξη το “νους υγιής εν σώματι υγιεί” όπου ο αθλητισμός δεν είναι ο μοναδικός σκοπός, Σκοπός είναι και ο νους να καλλιεργηθεί.

Κι αν υπάρχει κάτι άδολο και ωφέλιμο για όλους, που είναι πανάκριβο μεν, αλλά δεν αγοράζεται με όλα τα χρήματα του κόσμου αυτό είναι το περιβάλλον και τα πλάσματα που το κατοικούν. Η φύση πλάσματα της οποίας είμαστε κι εμείς.

Την 3η ημέρα του camp που διοργανώνει ο Πανναξιακός ΑΟΚ φιλοξενούμενος ήταν ο Γιάννης Ορφανός από το “Καταφύγιο Άγριας Ζωής Νάξου“.

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές που ενημερώθηκαν για τις χελώνες Carreta-caretta μέσα από την παρουσίαση και το υλικό του προέδρου του Συλλόγου.

Τα παιδιά το χάρηκαν και ρώτησαν πολλά για τις χελώνες.

Το ακόμα καλύτερo όμως είναι πως τον χειμώνα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΣ του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός, ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. και το Naxos island wild life θα έχουν μια πιο στενή συνεργασία “ιδιαίτερα με τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου μας, μιας και στόχος του σωματείου μας και του αθλητισμού γενικότερα είναι εκτός από να παράγει σωστούς αθλητές να διαπαιδαγωγεί και σωστούς ανθρώπους για την αυριανή κοινωνία μας!”

Αυτό κι αν είναι πραγματικά σημαντικό νέο!

Η ανάρτηση στο facebook αναλυτικά:

3η μέρα για το camp μας!

Σήμερα περίμενε τα παιδιά μας μια μεγάλη έκπληξη!

Είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε τον κ. Yiannis Orfanos στο camp μας, ιδρυτικό μέλος και ψυχή του συλλόγου προστασίας άγριας ζωής στο νησί μας Naxos island wildlife protection ο οποίος έκανε μια παρουσίαση στους μικρούς αθλητές μας σχετικά με τις χελώνες caretta – caretta. Οι μικροί αθλητές έδειξαν να απολαμβάνουν την παρουσίαση του κ. Ορφανού ενώ μας εξέπληξε ευχάριστα και οι απορίες που εξέφρασαν στον κ. Ορφανό.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Φλεριανός Βασίλης Vasilis Flerianos και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σύλλογο προστασίας άγριας ζωής Naxos island wild life protection καθώς και τον κ. Ορφανό Γιάννη για την προσφορά τους στο νησί μας!

Έχουμε επίσης να ανακοινώσουμε ότι το φετινό χειμώνα που μας έρχεται ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ. και ο Naxos island wild life θα έχουν μια πιο στενή συνεργασία ιδιαίτερα με τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου μας, μιας και στόχος του σωματείου μας και του αθλητισμού γενικότερα είναι εκτός από να παράγει σωστούς αθλητές να διαπαιδαγωγεί και σωστούς ανθρώπους για την αυριανή κοινωνία μας!

Η οικολογική συνείδηση είναι ένα θέμα που θα πρέπει να μας απασχολεί όλους μας, ελπίζοντας ότι οι γενιές που έρχονται θα προσέχουν το περιβάλλον μας περισσότερα από τις δικές μας!

Το camp συνεχίζεται μέχρι τις 22 Ιουλίου. Εμείς να ευχηθούμε, καλή συνέχεια και πάντα τέτοιες όμορφες ιδέες και συνεργασίες, αλλά και πολλές πολλές αθλητικές επιτυχίες!

Δείτε επίσης