Πάρος-Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων: Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη

απο Cyclades Open

Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή! 

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο μεγαλώνει η οργή μας για το τραγικό έγκλημα, την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Μόνο οργή και θλίψη αισθανόμαστε για τους δεκάδες νεκρούς και τις οικογένειές τους.

Η καρδιά και η σκέψη μας είναι με αυτούς τους γονείς που το βράδυ της Τρίτης έχασαν τα παιδιά τους, που κλαίνε τους φίλους, τους συμμαθητές, τους συζύγους, τους πατεράδες, και τις μανάδες τους και έχουμε οργή μαζί και θλίψη! Αποκαλύπτεται με τον πιο τραγικό τρόπο πως οι ανθρώπινες ζωές, οι ζωές των παιδιών μας, δεν μετράνε καθόλου.

Πέρα από την έκφραση συμπαράστασης μας προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων, απαιτούμε την αποκάλυψη των πραγματικών αιτιών του τραγικού αυτού δυστυχήματος και την απόδοση ευθυνών σε όσους έχουν ευθύνες για την υποβάθμιση και απαξίωση των υποδομών διεκδικώντας ταυτόχρονα, το δικαίωμα όλων μας στις ασφαλείς μετακινήσεις.
Όλοι εμείς οι γονείς, δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι – αδιάφοροι σε ένα έγκλημα που συντελείται χρόνια !
Γι’ αυτούς τους λόγους καλούμε, καθηγητές, δασκάλους, γονείς, μαθητές, μαζικούς φορείς, συλλόγους του νησιού μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας,

Την Τετάρτη 8/03 στις 12μμ στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους.

Ανακοίνωση της Ένωσης

Ύστερα από νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΤΕΛ ΑΕ Πάρου, Γιώργο Ρούσσο (Σορώκος), η εταιρεία προσφέρει για όλους τους μαθητές, δωρεάν μετακίνηση, αναφορικά με την αυριανή κινητοποίηση, σε όλα τα δρομολόγια προς & από Παροικιά.

Διευκρινίζεται ότι η προσφορά ισχύει, για όσους μαθητές κινηθούν προς την Παροικιά από το πρωί και για όσους μαθητές φύγουν από την Παροικιά, μετά το τέλος της διαμαρτυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι για τη μετακίνηση των παιδιών οι γονείς πρέπει να είναι ενήμεροι και έχουν την απόλυτη ευθύνη για την ασφάλεια τους.

Δείτε επίσης