ΠΕ.ΚΙ.Ν: εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή 26 Μαΐου

απο Cyclades Open


Η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας και η όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων που συνεπάγονται αυτής προχωρά με γοργούς ρυθμούς και αυτή τη χρονιά.

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου (ΠΕ.ΚΙ.Ν) υπήρξε για πολλά χρόνια ένας φάρος συσπείρωσης, αλληλεγγύης και προστασίας της Νάξου. Η αδρανοποίησή της έχει αφήσει ένα κενό που πλέον έχει γίνει επικίνδυνο, λόγω της επιτάχυνσης της καταστροφής του νησιού, του υπερτουρισμού, της μεγάλης κλίμακας εκτός σχεδίου δόμησης, της διάβρωσης των παραλιών, της ερημοποίησης της έκτασης, της φτωχοποίησης όλο και μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να δράσουμε συλλογικά και συντονισμένα κατά της υποβάθμισης του περιβάλλοντος σε συνεργασία με όλους τους ανήσυχους πολίτες της Νάξου.

Γι αυτό:

Η ΠΕ.ΚΙ.Ν (Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου) θα πραγματοποιήσει 2η εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, ώρα 8.30 το απόγευμα στο θεατράκι μπροστά στη Μητρόπολη της Χώρας Νάξου, στη Γρόττα.

Παρακαλούμε να έλθετε όλοι και όλες στη 2η εκλογοαπολογιστική συνέλευση που πραγματοποιείται ώστε να προχωρήσουμε στην εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και σε άμεσες και στοχευμένες δράσεις. 

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕ.ΚΙ.Ν. θα ακολουθήσει την ανοιχτή συνέλευση του κινήματος πολιτών της Νάξου “Σώστε τις παραλίες της Νάξου” στον ίδιο χώρο που ξεκινάει στις 7μμ και στην οποία θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα των πολιτών ενόψει ενός καυτού καλοκαιριού, στο οποίο η καταστροφή, καταπάτηση και αρπακτική εκμετάλλευση των παραλιών του νησιού από τον Αμμίτη ως το Πυργάκι επεκτείνεται γοργά.

Ελάτε να συνδράμετε την κοινωνία πολιτών!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Αννα Μαρία Κουμανούδη

Ο Γραμματέας

Γιάννης Μπαρδάνης

Δείτε επίσης