Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Πειθαρχική έρευνα εις βάρος υπαλλήλων για τη λειτουργία Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών

απο Cyclades Open
ΠΝΑΙ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Κω, κατόπιν κοινοποίησης λόγω αρμοδιότητας από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών εκθέσεως ελέγχου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, για την λειτουργία του Τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών σε ακριτικό νησί του βορείου συγκροτήματος Δωδ/σου, ενώ προχθές αναβλήθηκε στην Αθήνα για την 5η Μαρτίου 2024 και σχετική πειθαρχική έρευνα εις βάρος 6 υπαλλήλων, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr.

Δύο επιθεωρήτριες διενήργησαν έλεγχο στο Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας, με αντικείμενο τη διακρίβωση των διαλαμβανομένων σε επώνυμη καταγγελία, ως προς την τήρηση της νομιμότητας κατά τη διαδικασία πρακτικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών και έκδοσης αδειών οδήγησης, από τον Αύγουστο του έτους 2018.
Με βάση τα διαλαμβανόμενα στην έκθεση ελέγχου διενεργείται πειθαρχική και ποινική έρευνα με ελεγχόμενους δύο υπαλλήλους και ποινική έρευνα που καταλαμβάνει υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους επιθεωρητές εντοπίστηκαν πλημμέλειες Σχολών Οδηγών – ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο., οι οποίες, ωστόσο, δεν είχαν εντοπιστεί από το Τμήμα Μ & Ε Π.Ε. Κω και από το Τμήμα Μ & Ε Π.Ε. Καλύμνου, αντίστοιχα.

 Διαβάστε τη συνέχεια στη dimokratiki.gr πατώντας ΕΔΩ

Δείτε επίσης