Σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων από τα λιμάνια Πειραιά και Ραφήνας – Κανονικά για Αργοσαρωνικό

απο Cyclades Open
Πλοία

Κανονικά θα διεξάγονται τα περισσότερα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης (20/12), μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και εξασθένησης των ισχυρών ανέμων που έπνεαν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο, που σύμφωνα με την ΕΜΥ έφταναν κατά τόπους τα 9 μποφόρ.

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου.

Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη θα εκτελεστούν κανονικά. Στις 9 το βράδυ θα αναχωρήσουν το “Κρήτη ΙΙ” και το “Κνωσός Παλλάς” για το Ηράκλειο και το “Έλυρος” για τα Χανιά. Το “Κύδων Παλάς” θα αναχωρήσει στις 10:30 για τα Χανιά.

Επίσης το δρομολόγιο του “Μπλου Σταρ Νάξος” αντί στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί στις 11 το βράδυ για Σύρο, Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα Κουφονήσι Κατάπολα. Στις 11 το βράδυ θα πραγματοποιήσει δρομολόγιο για τη Ρόδο το “Μπλου Σταρ 2”.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Από το λιμάνι της Ραφήνας στις 5:30 το απόγευμα θα εκτελεστεί το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Θεολόγος” για τις Κυκλάδες.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν την Τρίτη καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Πηγή: News247

Δείτε επίσης