Συνάντηση του υποψήφιου δημάρχου δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων με την αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευδοκία Κατσάνη

απο Cyclades Open

Με την αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευδοκία Κατσάνη συναντήθηκε χθες 23/09 ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμοδιότητας της κ. Κατσάνη αλλά και γενικότερα ζητήματα της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων με έμφαση στον τουρισμό αλλά και τον πρωτογενή τομέα.

Αυτό που επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές είναι ότι η συνεχής συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι αναγκαία, για την προώθηση και επίλυση προβλημάτων, καθόσον στόχος και των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης είναι η ανάπτυξη των νησιών.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Πολυκρέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Naxos Resort στον Αγ. Γεώργιο Χώρας Νάξου στα τοπικά ΜΜΕ.

Δείτε επίσης