Συντάξεις Ιουνίου: Συνεχίζονται οι πληρωμές – Τι ώρα μπαίνουν στην τράπεζα τα χρήματα σε κάθε περίπτωση

απο Cyclades Open
Τέλη κυκλοφορίας 2024 προθεσμία πληρωμή

Από το απόγευμα της Πέμπτης 25 Μαΐου ξεκίνησαν σταδιακά οι πληρωμές των συντάξεων Ιουνίου σε πάνω από 2 εκατ. συνταξιούχους.

Οι πρώτες πιστώσεις ποσών στις τράπεζες ξεκίνησαν να εμφανίζονται από χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν σταδιακά έως σήμερα το πρωί.

Οι πρώτες πληρωμές αφορούν συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Σήμερα Παρασκευή τη σκυτάλη παίρνουν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Αυτοί θα δουν τα λεφτά στην τράπεζα σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου το απόγευμα από τις 17:00-18:00 το απόγευμα και μετά και θα μπορούν να τα «σηκώσουν» από ΑΤΜ το Σαββατοκύριακο, ενώ στα γκισέ τα χρήματα των συντάξεων θα είναι διαθέσιμη από την Δευτερα 29 Μαΐου

Την ερχόμενη Δευτέρα θα πληρωθούν τελευταίοι οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Αυτοί θα δουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους την Δευτέρα το απόγευμα μετά τις 17:00 -18:00 και θα μπορούν να τα σηκώσουν από το γκισέ την Τρίτη 30 Μαΐου.

Με πληροφορίες από ΗΜΕΡΗΣΙΑ

📸Alexas_Fotos/Pixabay

Δείτε επίσης