Σύρος: Έκθεση Αντιγράφων Κυκλαδικής Τέχνης – «Μικροί Εθελοντές Ξεναγοί» [Φωτογραφίες]

απο Cyclades Open

Στις 5/11, με προγραμματισμό, πιο όμορφη και ανανεωμένη την αίθουσα της Έκθεσης Αντιγράφων Κυκλαδικής Τέχνης, με ολοκαίνουργια θρανία, καρέκλες και υπόλοιπο εξοπλισμό γραφείου, πλούσιου εκπαιδευτικού υλικού αλλά και με την ανανεωμένη  διάθεση όλων, άνοιξε ο Β’ κύκλος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των Μικρών Εθελοντών Ξεναγών.

Κάθε Σάββατο σε 3 τμήματα  και ώρες 10:00 -16:00 οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν σε διάφορες  δράσεις εκπαίδευσης και διασκέδασης.

Οι δράσεις δίνουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης της πολιτιστικής συνείδησης και του χαρακτήρα των μικρών παιδιών καλλιεργώντας παράλληλα την αγάπη για τον τόπο μας και για την αδιάσπαστη ιστορική μας συνέχεια.

Υπό την καθοδήγηση της κας Μαρίας Ρώτα, οι εθελοντές εκπαιδευτές Βιργινία Μπριλάκη και Νίκος Γουτσίκας  θα προσφέρουν και πάλι  τις γνώσεις τους με χαρά στους μικρούς μας φίλους και θα τους προετοιμάσουν  να «ξεπηδήσουν»  το καλοκαίρι του 2023  ως μικροί εθελοντές ξεναγοί του τόπου τους, άξιοι συνεχιστές του μοναδικού αυτού θεσμού στην Ελλάδα.

Χορηγία εξοπλισμού και εκπαιδευτικού υλικού: Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασής  Προϊόντων  & Συστημάτων και Ινστιτούτο Σύρου.

Πληροφορίες για επισκέψεις και τα εκπαιδευτικά προγράμματα:
email: politismos@syros-ermoupolis.gr

.

Δείτε επίσης