«Σύρος Πολιτισµός 2023»: Οι εκδηλώσεις του καλοκαιριού στη Σύρο

απο Cyclades Open

Το πολιτιστικό καλοκαίρι ξεκίνησε ήδη στην Σύρο με πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις για όλους από όλο το καλλιτεχνικό φάσμα.

Με μηνύματά τους ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού προσκαλούν τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες να απολαύσουν το Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Σύρου στους ιδιαίτερα φροντισμένους χώρους του νησιού.

Μήνυμα του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα

Αγαπητοί επισκέπτες, φίλες και φίλοι,

Ένα ακόµη καλοκαίρι Τέχνης και Πολιτισµού ξεκινά και πάλι στο νησί µας για να υποδεχτεί κατοίκους και επισκέπτες, µικρούς και µεγάλους, στους εµβληµατικούς πολιτιστικούς χώρους της Ερµούπολης, στον µεσαιωνικό οικισµό της Άνω Σύρου και στις υπέροχες εξοχές µας.

Το πολιτιστικό πρόγραµµα του ∆ήµου µας «Σύρος Πολιτισµός 2023», διατηρώντας για µία ακόµη χρονιά αµείωτη την υψηλή αισθητική και την ποιότητά του, περιλαµβάνει τα καθιερωµένα Φεστιβάλ, εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις, µοναδικές συναυλίες, ποικίλα µουσικοχορευτικά και εικαστικά δρώµενα, εµπνευσµένες εκθέσεις και παραδοσιακές βραδιές.

Σας προσκαλούµε όλους στη Σύρο να µας συνοδεύσετε σε ένα µοναδικό ταξίδι στον πολιτισµό, την τέχνη και την παράδοση, το οποίο σίγουρα θα σας ανταµείψει µε υπέροχες στιγµές και εµπειρίες.

Νικόλαος Λειβαδάρας
∆ήµαρχος Σύρου – Ερµούπολης

Μήνυμα της αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Αλίκης Λεονταρίτη

Φίλες και φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε και αυτό το καλοκαίρι στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Σας καλωσορίζουμε στο «Σύρος – Πολιτισμός 2023»!

Το φετινό μας πρόγραμμα, πλούσιο και επιμελημένο όπως κάθε χρονιά, επιδιώξαμε να αποπνέει τον συριανό αέρα. Γι’ αυτό και επιλέξαμε να το ντύσουμε με τα χρώματα του τόπου μας, τις πορτοκαλιές αποχρώσεις του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος, το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, το χρυσό της άμμου και της συριανής γης.

Σας προσκαλούμε όλους στη Σύρο της Τέχνης και του Πολιτισμού, στο πιο σαγηνευτικό νησί των Κυκλάδων και σας υποσχόμαστε ανεπανάληπτες πολιτιστικές εμπειρίες.

Το φετινό µας πρόγραµµα «Σύρος – Πολιτισµός 2023» θα είναι στη διάθεση του κοινού σε ηλεκτρονική και όχι σε έντυπη µορφή, προκειµένου να επικαιροποιείται έγκαιρα και άµεσα σε περίπτωση αναγκαίων µεταβολών.

Αλίκη Λεονταρίτη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σύρου – Ερμούπολης

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα (106 σελίδες) των πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Σύρο πατήστε εδώ

Δείτε επίσης