Σύρος: Stand-Up Comedy στο Θέατρο Απόλλων στις 9/12 – «Και το όνομα αυτού» με τον Αριστοτέλη Ρήγα

απο Cyclades Open

Ο Αριστοτέλης Ρήγας έρχεται στην Σύρο!

Ο αγαπημένος stand up comedian και μουσικός καλεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Σύρου σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία, αν εξαιρέσουμε τις προηγούμενες παραστάσεις του Αριστοτέλη Ρήγα.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ο Αριστοτέλης Ρήγας θα βρίσκεται στο Θέατρο Απόλλων για να παρουσιάσει την τρίτη σόλο παράσταση του με τίτλο «Και το όνομα αυτού».

Με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση standup comedy, μια δόση μουσική κωμωδία και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες, στις κοινές μας εμπειρίες από την έλευση της πανδημίας και καταλήγει στις δικές του εμπειρίες ως νέος πατέρας. Όλα αυτά πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mash up, παιδικά τραγούδια «αλλιώς», τον Sin Boy, Iron Maiden, Radiohead και Τρικαλινό Michael Jackson. Ανάμεσα στις μουσικές του επιτυχίες, ήταν και η Φραγκοσυριανή!

Και όσον αφορά το τίτλο;

Σκεπτόμενος ο Αριστοτέλης Ρήγας πως θα μπορούσε να λέγεται η παράσταση του που μιλάει για το γεγονός ότι έγινε πατέρας, κατέληξε στην πιο εύκολη απάντηση, η οποία ήταν «Και το όνομα αυτού»! Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Ο σκοπός μου δεν είναι να συνεπάρω το κοινό και να συγκινήσω τους ακροατές. Σκοπός μου είναι μόνο να τους κάνω να γελάσουν και αν κλάψουν… να είναι από τα γέλια»!

Με μια ματιά:
Παράσταση: «Και το όνομα αυτού» με τον Αριστοτέλη Ρήγα
Χώρος: Θέατρο Απόλλων
Ημερομηνία: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10€ | Ταμείο εισόδου: 12€
Online διάθεση εισιτηρίων: Ticket Services
Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info: Action Εστί

Δείτε επίσης