Τα «Πλάνα µε ουρά» της ΕΡΤ επισκέπτονται τη Νάξο γιατί έχουν λόγο! Σήμερα στις 18:00 στην ΕΡΤ2

Μην το χάσετε!

απο Cyclades Open

Τα «Πλάνα µε ουρά» επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη και αφηγείται ιστορίες ανθρώπων και ζώων.
Μέσα από αφιερώματα, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, αναδεικνύουν ενδιαφέρουσες ιστορίες ζώων και των ανθρώπων τους. Μας αποκαλύπτουν άγνωστες πληροφορίες για τον συναρπαστικό κόσµο των ζώων.
Γάτες και σκύλοι, άλογα και παπαγάλοι, αρκούδες και αλεπούδες, γαϊδούρια και χελώνες, αποδημητικά πουλιά και θαλάσσια θηλαστικά περνούν µπροστά από τον φακό του σκηνοθέτη Παναγιώτη Κουντουρά και γίνονται οι πρωταγωνιστές της εκπομπής.
Σε κάθε επεισόδιο, οι άνθρωποι που προσφέρουν στα ζώα προστασία και φροντίδα, -από τους άγνωστους στο ευρύ κοινό εθελοντές των φιλοζωικών οργανώσεων, µέχρι πολύ γνωστά πρόσωπα από διάφορους χώρους (τέχνες, γράµµατα, πολιτική, επιστήµη)- µιλούν για την ιδιαίτερη σχέση τους µε τα τετράποδα και ξεδιπλώνουν τα συναισθήµατα που τους προκαλεί αυτή η συνύπαρξη.

Στο επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Κυριακή 22/01 στις 18:00 η εκπομπή επισκέπτεται τη Νάξο. Πρωταγωνιστής είναι το έργο που επιτελούν τόσο o σύλλογος Naxos Wildlife Protection, όσο και η Φιλοζωική Νάξου.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Δείτε επίσης