Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών Γραμμάτων & Τεχνών: Γενική Συνέλευση και διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ.

απο Cyclades Open

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΘΗΡΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ προσκαλεί τα μέλη της Εταιρείας σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στις 11:00πμ στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά.

Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται με σκοπό την εγγραφή νέων μελών, τον απολογισμό πεπραγμένων της τριετίας 2019-2022, καθώς και τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς διάρκειας.

Όποιο εγγεγραμμένο και ταμειακά τακτοποιημένο μέλος της Εταιρείας επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, παρακαλείται να ενημερώσει την πρόεδρο του ΔΣ Ιωάννα Βαμβακούρη με αποστολή email στη διεύθυνση thiret2006@gmail.com μέχρι και την Τρίτη 25/10/2022.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο νέο ΔΣ είναι το συνεργατικό πνεύμα και η αφιέρωση χρόνου και αφιλοκερδούς εργασίας για την επίτευξη των στόχων της Θηραϊκής Εταιρείας.

Στην περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΙΣ 11:00 πμ στο ΜΠΕΛΛΩΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στα Φηρά.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 16:00μμ.

Δείτε επίσης