Τήνος: Επιπλέον χρηματοδότηση για το Tinos Food Paths και το Tinos Running Experience

απο Cyclades Open

Ο Δήμος Τήνου ανακοινώνει ότι μετά από αίτημά του προς την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για τις δύο εξαιρετικές δράσεις του νησιού Tinos Food Paths και Tinos Running Experience.

Δύο σημαντικές δράσεις με στόχο, όχι μόνο την προβολή του νησιού, αλλά και τη δημιουργία ενός πρωτοφανούς κλίματος συνεργασιών, το γαστρονομικό φεστιβάλ Tinos Food Paths και η μεγάλη αθλητική γιορτή Tinos Running Experience συγκεντρώνουν κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες, συνδιοργανωτές και εθελοντές, διατηρώντας τα έθιμα κοινοτισμού της Τήνου.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γιάννης Σιώτος τόνισε:

«Ευχαριστούμε την Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου για την αρωγή της στα Tinos Food Paths, την οργανωμένη κίνηση των επιχειρηματιών του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και το Tinos Running Experience, την πρωτοβουλία του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου, τα οποία αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση για όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, αναδεικνύουν την παράδοσή μας και την αυθεντικότητα της Τήνου, τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της. Φροντίζουμε να αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο προωθώντας τη συλλογικότητα και την ευγενή άμιλλα και παροτρύνω με όλη μου την καρδιά κάθε λάτρη της γαστρονομίας, αλλά και των μοναδικών μονοπατιών μας να λάβουν μέρος και φέτος στα δύο αυτά μοναδικά φεστιβάλ. Η Τήνος είναι ένας μοναδικός τρόπος για να ζεις και να επισκεφτείς και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά».

Δείτε επίσης