Τήνος: Η “Λευκή Νύχτα” επιστρέφει

απο Cyclades Open

Η “Λευκή Νύχτα” επιστρέφει στην Τήνο και έχει αρχίσει ήδη να διοργανώνεται από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και με μεγάλο χορηγό την FAST FERRIES.

Η “Λευκή Νύχτα” θα γίνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022,  Ήδη ο Σύλλογος έχει αποφασίσει  για τα δρώμενα – εκπλήξεις που θα γίνουν εκείνη την βραδιά, ώστε μικροί και μεγάλοι να νιώσουν την μαγεία των Χριστουγέννων με απώτερο σκοπό να στηρίξουν και να τονώσουν την τοπική αγορά με τις αγορές τους.

Η “Λευκή Νύχτα”, όπως όλοι πια γνωρίζουμε, σημαίνει κυρίως ανοιχτά καταστήματα μέχρι τα μεσάνυχτα. Από τις 17:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα τα καταστήματα που θα συμμετέχουν στη Λευκή Νύχτα’’ θα κάνουν προσφορές στα προϊόντα τους. Στις προσφορές αυτές συμμετέχουν εμπορικά καταστήματα ρούχων – υποδημάτων – αξεσουάρ, είδη δώρων, παιχνίδια, καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, ζαχαροπλαστεία,  καφετέριες,  εστιατόρια κ.α.

Τα καταστήματα που θα συμμετέχουν με προσφορές θα έχουν, όπως κάθε χρόνο, ειδική σήμανση από το Σύλλογο στην είσοδό τους, ώστε να διευκολύνεται ο καταναλωτής.

Να επισημάνουμε ότι το ωράριο των καταστημάτων και οι προσφορές ισχύουν αυστηρά και μόνο για την 26η Νοεμβρίου 2022 από τις 17:00 έως και τα μεσάνυχτα.

Για τους κατοίκους των χωριών θα υπάρχουν, όπως πάντα, ειδικά διαμορφωμένα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Τήνου από και προς τα χωριά της ενδοχώρας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και τα δρομολόγια των λεωφορείων θα ανακοινωθούν με επόμενα δελτία τύπου.

Δείτε επίσης