Τήνος: Ο δήμος αναβαθμίζει το γήπεδο μπάσκετ των Λυκείων

απο Cyclades Open

Στο πλαίσιο της σταθερής και συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των σχολικών υποδομών ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του προκατασκευασμένου ειδικού ασφαλή συνθετικού τάπητα, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, στο γήπεδο μπάσκετ του σχολικού συγκροτήματος των Λυκείων Τήνου.

Ο ελαστικός τάπητας έχει ειδική κυτταρική δομή, είναι κατασκευασμένος από συνθετικό λάστιχο και ορυκτές πρόσθετες ύλες. Η επιφάνειά του είναι ανάγλυφη, βουλκανισμένη, μη ολισθηρή και χωρίς αντανακλάσεις. Τα υλικά με τα οποία έγινε η κατασκευή είναι φιλικά με το περιβάλλον, σύμφωνα με τις διεθνείς διατάξεις του περιβαλλοντικού δικαίου και όσον αφορά τη διασφάλιση ποιότητας με το άρθρο 82 του Νόμου 4412/2016.

O Δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος δήλωσε σχετικά: «Υλοποιώντας την προσωπική μου υπόσχεση στους μαθητές του Λυκείου κατά τη διάρκεια του αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς προχωρήσαμε στην τοποθέτηση του ειδικού επαγγελματικού τάπητα γηπέδου μπάσκετ. Με βασικό slogan τα παιδιά μας “πάνω από όλα” θα συνεχίζουμε την καθημερινή προσπάθεια για τη δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών σχολικών υποδομών».

Δείτε επίσης