Το αυγό του φιδιού συνεχίζει να εκκολάπτεται στη Θεσσαλονίκη

απο Cyclades Open

Παρά την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, αλλά και την τροπολογία προκειμένου να ανακοπεί η κάθοδος του Ηλ. Κασιδιάρη στις εκλογές, στη Θεσσαλονίκη τα γραφεία της Χρυσής Αυγής παραμένουν ανοικτά. Παρακλάδια της εγκληματικής οργάνωσης φαίνεται το τελευταίο διάστημα, όπως και την Παρασκευή το απόγευμα, να διοργανώνουν συγκεντρώσεις στα γραφεία της ναζιστικής οργάνωσης υψώνοντας σημαίες με σβάστικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και όπως φαίνεται από φωτογραφικό υλικό και βίντεο, την Παρασκευή το απόγευμα, ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967, χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν στην ταράτσα του κτιρίου στην δυτική είσοδο της πόλης δίνοντας τα διαπιστευτήρια των χουντικών μεταξύ άλλων καταβολών τους. Ήταν μια προσπάθεια ακόμη να δείξουν ότι τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζουν να λειτουργούν και να σπέρνουν το φασιστικό δηλητήριο. Μάλιστα επέστρεψε και η επωνυμία «Χρυσή Αυγή» στον τοίχο που τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται να είχε αφαιρεθεί.

Είναι εμφανές ότι η ακροδεξιά προσπαθεί να κάνει έντονη την παρουσία της λίγο πριν τις εκλογές, παρουσία που μόνο με τη συνεχή αντιφασιστική δράση μπορεί να ανακοπεί.

Πηγή: alterthess.gr

Δείτε επίσης