ITB: Η παρουσία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην έκθεση του Βερολίνου

απο Cyclades Open
ITB ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δελτίο τύπου απέστειλε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την παρουσία της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων στην έκθεση ITB του Βερολίνου για τον τουρισμό που έλαβε χώρα από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου 2024. Τον δήμο εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κατσαράς.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Το «ραντεβού» του με εκπροσώπους του διεθνούς τουριστικού κλάδου ανανέωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στην ITB, τη σημαντικότερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από 5 έως 7 Μαρτίου 2024.      

Με τη βοήθεια ειδικών, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Βαγγέλης Κατσαράς συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε πλήθος προγραμματισμένων συναντήσεων με τουριστικούς φορείς, δημοσιογράφους, bloggers, συγγραφείς τουριστικών οδηγών και τηλεοπτικές παραγωγές που αναδεικνύουν θέματα σχετικά με activities, γαστρονομία, φυσιολατρία, ιστορία και παραδόσεις.

Δυναμική ήταν και η παρουσία του Επάρχου Νάξου της Περιφέρειας, Γιάννη Μαργαρίτη.

«Οι εργασίες σχετικά με την αξιοποίηση των επαφών για την έκθεση, θα συνεχιστούν με εντατικό ρυθμό στο επόμενο διάστημα προκειμένου να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια του προορισμού αξιοποιώντας τα “ισχυρά χαρτιά” μας, όπως τα μέλη  της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας αποκαλούν το φυσικό κάλλος, τις δραστηριότητες, την πλούσια ιστορία και τη μοναδική γαστρονομία στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου, Βαγγέλης Κατσαράς.    

Κεντρική φωτογραφία: Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Β. Κατσαράς, ο έπαρχος Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων Γ. Μαργαρίτης μαζί με τον γ.γ. του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη

Δείτε επίσης