Aegean Cuisine – Παρουσίαση των έργων και των δράσεων του δικτύου

απο Cyclades Open

Το έργο και τις δράσεις του δικτύου Aegean Cuisine για την αξιοποίηση του αγροδιατροφικού πλούτου των Κυκλάδων και την ανάδειξη της κυκλαδικής γαστρονομίας παρουσίασε η Σύμβουλος Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για θέματα Επικοινωνίας & Ανάπτυξης, κα Χριστίνα Σαρρή.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης συνάντησης κινητικότητας του προγράμματος Erasmus-Copnat που διοργάνωσε το Γενικό Λύκειο Σύρου ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στις 12 Οκτωβρίου στη Συνεδριακή Αίθουσα «Βαλμά» του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Περισσότεροι από 30 μαθητές και εκπαιδευτικοί από διάφορες χώρες της Ευρώπης συμμετείχαν στη συνάντηση και ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για το δίκτυο Aegean Cuisine, για τις προστατευμένες περιοχές Natura της Σύρου και της Γυάρου καθώς και για θέματα όπως η Οργανική Γεωργία – Κυκλική Οικονομία, Μεσογειακό οικοσύστημαπροστατευμένες περιοχές Natura 2000, Βιώσιμες τροφές- Αειφόρα παραγωγή τροφίμων, κ.ά.

Δείτε επίσης