Άνδρος: Ανοιχτή διαδικτυακή πολιτική συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με θέμα «Ακρίβεια & Νησιωτική Πραγματικότητα» στις 10/02

απο Cyclades Open

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί «ανέμελη» την ακρίβεια να καλπάζει, αδιαφορεί για τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών και οδηγεί (εξαιτίας είτε της αδιαφορίας, είτε της ανικανότητάς της να χειριστεί κρίσιμες καταστάσεις) σε αδιέξοδο τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Τα νησιά των Κυκλάδων και μαζί με αυτά και η Άνδρος δεν μένουν προφανώς στο απυρόβλητο. Αντίθετα, η ανεξέλεγκτη άνοδος στα καύσιμα, έχει πολλαπλάσια αρνητικά αποτελέσματα για την τσέπη όλων μας και στα πρατήρια καυσίμων και στα ράφια των εμπορικών καταστημάτων, κάνοντας ακόμη δυσκολότερη τη ζωή στο νησί! Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι η ακρίβεια θα επηρεάσει αρνητικά και το τουριστικό προϊόν του νησιού, καθώς αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα συγκράτησης των τιμών, οι επιχειρηματίες δεν θα μπορούν να απορροφήσουν τις ανεξέλεγκτα αυξανόμενες τιμές.

Στο παραπάνω πλαίσιο, που περιγράφει αλλά δεν εξαντλεί το καθολικό πρόβλημα της ακρίβειας, διοργανώνεται την Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2022 στις 18.30, ανοιχτή πολιτική συζήτηση, με πρωτοβουλία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άνδρου και θέμα συζήτησης:

Ακρίβεια & Νησιωτική Πραγματικότητα

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

– Τρύφων Ζ. Αλεξιάδης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών

– Νεκτάριος Σαντορινιός, Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων και της Οργάνωσης Μελών Άνδρου από το Facebook.

https://www.facebook.com/syrizakykladon

https://www.facebook.com/syrizaandrou

Δείτε επίσης