«Χριστούγεννα μαζί»: Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Σύρο – Δεκέμβριος 2022-Ιανουάριος 2023 [όλο το πρόγραμμα]

απο Cyclades Open

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων / Πρωτοχρονιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, εικαστικά δρώμενα και εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18:00 με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Μιαούλη και θα ολοκληρωθούν στις 25 Ιανουαρίου.

Μήνυμα του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαου Εμμ. Λειβαδάρα

Αγαπητοί επισκέπτες, συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Με τη γέννηση του Θεανθρώπου γεννιέται η ελπίδα και η προσδοκία, σκορπίζεται παντού η χαρά, φωλιάζει σε κάθε καρδιά η αγάπη. Αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα θέλουμε να φτάσει σε κάθε γωνιά του νησιού μας, να φέρει χαμόγελα ευτυχίας, να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο, να λυτρώσει από τη μοναξιά, να διώξει τον φόβο.

Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι και συναδελφωμένοι, γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων δεν εμφανίζεται με μαγικό ραβδάκι. Είναι η δύναμη που κρύβεται στις ψυχές μας. Είναι η αγάπη και ο σεβασμός μας προς τους συνανθρώπους μας, αλλά και προς τον εαυτό μας. Είναι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτέλεια των πράξεών μας.

Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να εορτάσουμε και φέτος όλοι ΜΑΖΙ τα Χριστούγεννα, να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που θα μας κάνει να χαμογελάμε, να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε.

Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη!

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Νικόλαος Εμμ. Λειβαδάρας

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Αλίκης Λεονταρίτη

Φίλες και φίλοι,

με μεγάλη μας χαρά ανοίγει και φέτος η αυλαία του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, το οποίο, μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, επιστρέφει πιο δυναμικό, πιο πλούσιο και πιο αισιόδοξο από ποτέ.

Μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και χριστουγεννιάτικα δρώμενα με φιλανθρωπική διάσταση και παιδικά εργαστήρια φιλοδοξούν να σκορπίσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο νησί μας.

Στο πλήθος των φετινών μας εκδηλώσεων, ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί για τους μικρούς μας φίλους, μοιράζοντας χαμόγελα και θετική διάθεση, ενώ θα ανοίξει και πάλι το Σπίτι του στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία.

Σας προσκαλούμε όλους να γιορτάσουμε και πάλι Χριστούγεννα ΜΑΖΙ στη Σύρο, να ανταμώσουμε ξανά στην πλατεία Μιαούλη και να απολαύσουμε το άναμμα του φαντασμαγορικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εορταστικών μας εκδηλώσεων.

Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία, αισιοδοξία και ευημερία.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Αλίκη Λεονταρίτη

Δείτε επίσης