ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνη: «Μποτιλιάρισμα» μαθητών στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

απο Cyclades Open

Μετά από την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ στον Βουρβούλο άνοιξε και πάλι τις πύλες για να υποδεχθεί τους μαθητές των σχολείων.

Ήδη από την πρώτη εβδομάδα της άνοιξης… το νηπιαγωγείο της Οίας μας έκανε ποδαρικό για το 2023, ακολούθησαν η πρώτη και η τρίτη τάξη του δημοτικού σχολείου της Μεσαριάς, ενώ ήδη αρκετά σχολεία έχουν προγραμματίσει τις επισκέψεις τους στο Πάρκο το επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την πρώτη πλήρη χρονιά λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο περίπου εννιακόσιους μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον τρόπο που τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και οι γονείς «αγκάλιασαν» το Πάρκο μας, του οποίου η επαναλειτουργία αποτέλεσε για τη Διοίκηση του Οργανισμού μία από τις πρώτες προτεραιότητες της.

Μάλιστα, πέραν του εκπαιδευτικού μέρους, κάναμε δυνατή την επίσκεψη στο Πάρκο και σε όσα παιδιά επιθυμούσαν με τα προσωπικά τους μεταφορικά μέσα (πατίνια, ποδήλατα κτλ) να επισκεφθούν το χώρο καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τη 13:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00.

Για τον Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ η Κυκλοφοριακή Αγωγή αποτελεί έναν εκ των βασικών τομέων των δράσεών του, αναζητώντας συνεχώς νέους τρόπους και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν το Πάρκο και θα το κάνουν ακόμα καλύτερο.

Δείτε επίσης