Έρχεται η προκήρυξη για τους νέους διοικητές των νοσοκομείων-Τι θα γίνει στο ΓΝ Θήρας

απο Cyclades Open

Μετά την απομάκρυνση και του τέταρτου διοικητή από νοσοκομείο της χώρας και συγκεκριμένα της διοικήτριας του νοσοκομείου Έλενα, φαίνεται ότι το Υπουργείο Υγείας έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο και τις ευθύνες που έχουν οι διοικητές για αρκετά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία.

Στο τέλος του χρόνου άλλωστε λήγουν και οι θητείες για τους περισσότερους Διοικητές του ΕΣΥ που ήδη υπηρετούν λόγω παράτασης του νέου διαγωνισμού για την ανεύρεση νέων προσώπων.

Όπως αναφέρει το santorinimagazine.gr, το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Santorini Magazine  φαίνεται να βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο του Υπουργού Υγείας, , παρά την στήριξη που έχει η νυν διοίκηση του ΓΝΘήρας από τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠε, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι και εκείνος είναι ήδη υπό εξέταση από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας,  μετά την προκήρυξη και την νέα αξιολόγηση που θα ακολουθήσει.

Αλλαγές επίσης έρχονται σε όλο το ΔΣ της ΑΕΜΥ από το Υπουργείο Υγείας και για αυτό έχει ήδη εξασφαλιστεί και η σύμφωνη γνώμη του Μαξίμου. Ωστόσο είναι άγνωστο αν οι πιέσεις που θα ασκηθούν από διάφορες πλευρές θα έχουν αποτέλεσμα ή αν τελικά θα επικρατήσει η θέση του υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο santorinimagazine.gr πατώντας ΕΔΩ

Δείτε επίσης