ΜΤΑ  Mediterranean Taste Awards 2023-Τυροκομείο Πιτταρά: τυριά Νάξου Π.Ο.Π. τα μόνα πλατινένια αγελαδινά τυριά στην Ευρώπη!

απο Cyclades Open

Οι επιτυχίες συνεχίζονται για τη Νάξο και τα προϊόντα της. Μετά την επταπλή βράβευση στα AFFA Athens Fine Food Awards όπου η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης και το Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης πήραν το πρώτο και το δεύτερο βραβείο, το τυροκομείο Πιτταράς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουν ότι η συμμετοχή τους στον διεθνή διαγωνισμό ΜΤΑ  Mediterranean Taste Awards 2023  είχε τα εξής αποτελέσματα για τα έξι προϊόντα που έλαβαν μέρος:

  • Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. Πιτταρά τιμήθηκαν με πλατινένιο βραβείο όντας τα μοναδικά αγελαδινά τυριά στην Ευρώπη που κατάφεραν να γίνουν πλατινένια
  • Κεφαλοτύρι Νάξου Πιτταρά 12μηνης Ωρίμανσης: Χρυσό Βραβείο
  • Γραβιέρα Πιτταρά σε Μπαστούνι: Χρυσό Βραβείο
  • Ξινοτύρι Φρέσκο Νάξου Πιτταρά : Χρυσό Βραβείο
  • Μυζήθρα Γλυκιά Νάξου Πιτταρά: Χρυσό Βραβείο

“Κάθε βράβευση σημαίνει για εμάς”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Τυροκομείο Πιτταρά, “ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη όσον αφορά την παραγωγική διαδικασία “από το σπόρο μέχρι το ράφι” και υποσχόμαστε ότι φροντίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να φτιάχνουμε για εμάς και τα παιδιά μας ό,τι καλύτερο γίνεται με σεβασμό στη φύση, στο περιβάλλον και στα ζώα μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές, τους συνεργάτες μας και πάνω απ’ όλα τους καταναλωτές μας που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους” καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης