Μύκονος: Νέες παρεμβάσεις του Εισαγγελέα στις παραλίες-“Απελευθερώθηκε” και ο Καλαφάτης

Έμειναν μόνο οι προβλεπόμενες ξαπλώστρες

απο Cyclades Open

Δουλειά έπιασαν από το πρωί οι υπεύθυνοι του beach bar στην παραλία Καλαφάτης της Μυκόνου, μετά από υπόδειξη του Εισαγγελέα Εφετών, Οδυσσέα Τζορμπατζόγλου, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr και το ρεπορτάζ της Μαίρης Μπενέα.Η εικόνα της παραλίας άλλαξε… δραματικά και ο αιγιαλός δόθηκε και πάλι στους πολίτες, αφού οι παράνομες ξαπλώστρες και ομπρέλες «ξηλώθηκαν», μεταμορφώνοντας τον Καλαφάτη.

Η παραλία πριν:

kalafatis1
kalafatis2

Συγκεκριμένα ο Εισαγγελέας Εφετών Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, που τον έχουν παρομοιάσει με… ακραίο καιρικό φαινόμενο στη Μύκονο, όπως «Τυφώνας» και «Καύσωνας», έδωσε ένα ακόμη μάθημα επιβολής και εφαρμογής του νόμου στο νησί των «Ανέμων».

Αυτή τη φορά, ως… «τσουνάμι» νομιμότητας σάρωσε όλες τις παράνομες ξαπλώστρες στην γνωστή παραλία της Μυκόνου, την οποία φέρονται να είχαν καταλάβει παράνομα οι ιδιοκτήτες γνωστού ξενοδοχείου, που κατηγορούνται για παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

Από πολύ νωρίς το πρωί σήμερα, ο Εισαγγελέας Εφετών, συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη εφάρμοσε το πρωτόκολλο απομάκρυνσης των ξαπλωστρών στην παραλία, το οποίο εκκρεμούσε από πέρυσι, αλλά κανένας δεν υλοποιούσε.

Οι ξαπλώστρες απομακρύνθηκαν και η παραλία απελευθερώθηκε.

Μάλιστα, συνελήφθη ένας εκ των ιδιοκτητών, ο οποίος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου, για να δικαστεί κατηγορούμενος για παράνομη κατάληψη αιγιαλού.

Το μετά της παραλίας:

kalafatis232
καλαφατησ
paralia mikonos1

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σύντομα και στα δικά μας και όχι μόνο για τις ξαπλώστρες!

Πηγή/Φωτογραφίες: ieidiseis.gr /Μαίρη Μπενέα

Δείτε επίσης