Νάξος: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Χώρα

Ανακοίνωση - Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

απο Cyclades Open

Το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή Αγ. Χρυσοστόμου έως Φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος», θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη συνέχιση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, από την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, η πρόσβαση προς το Λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό (Πρωτοπαπαδάκη). Αναλυτικότερα, τα έκτακτα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι τα εξής:

  • Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Κοντολέοντος, σε όλο το μήκος της ευθείας στο ύψος του ΟΑΕΔ (από το κατάστημα Χαρτικών Κάρλοβιτς έως τη συμβολή με την οδό Μ. Μαργαρίτη – ΟΑΕΔ)
  • Αμφιδρόμηση της Οδού Κοντολέοντος από το σημείο των εργασιών (κατάστημα χαρτικών Κάρλοβιτς) έως το Super Market «SYNKA» (πρώην Βιδάλη)
  • Απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Κοντολέοντος

Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής να χρησιμοποιούν τους Περιφερειακούς Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης. Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την κατανόηση και τη συνδρομή σας, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Δείτε επίσης