Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι «Heaven’s Café»

Γιάννης Παπαδόπουλος

απο Cyclades Open

Το Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι «Heaven’s Café» της Covid-19 περιόδου 2021-2022 αισίως έφθασε στη φάση των 16. Συναρπαστικά τα όσα προηγήθηκαν μα και τα όσα προβλέπεται ότι θα συμβούν στην επόμενη φάση. Στην προσπάθειά μας να αποτυπώσουμε το κλίμα του τουρνουά θα σταθούμε σε κάποιες από τις αναμετρήσεις που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο δις πρωταθλητής και αρκετές φορές φιναλίστ ο γιατρός Θανάσης Σορώκος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Δημήτρη Κλουβάτου κάνοντας έτσι κάποιους να μιλούν για μία επικράτηση έκπληξη και άλλους για μια δίκαιη πρόκριση.

Ο νεοεισερχόμενος στο τουρνουά (1η συμμετοχή) Μανώλης Βελιανίτης απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η πρόκρισή του στη φάση των 32 αφού ζόρισε πολύ τον έμπειρο Κώστα Μάκαρη που κυριολεκτικά τρόμαξε να τον κερδίσει και προκρίθηκε την τελευταία στιγμή.

Το μεγάλο ντέρμπι αυτής της φάσης ήταν ο αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών Γιώργου Μαϊτού και Γιώργου Φλώρου. Εννοείται πως χρειάστηκαν 5 αναμετρήσεις για να βγει νικητής ο Φλώρος ξεπερνώντας το τεράστιο εμπόδιο του Μαϊτού ο οποίος αποχαιρέτησε φέτος νωρίς τη διοργάνωση.

Αυτά λοιπόν και άλλα πολλά συναρπαστικά παραλειπόμενα η μη έγιναν εκεί στον αγωνιστικό χώρο (μόνο για εμβολιασμένους φέτος) του «Heaven’s Café» όπου η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια είναι η εξής:

Ο Μανώλης Καρεγλάς καλείται να αντιμετωπίσει τον Μάριο Καλογείτονα. Έχουμε λοιπόν ένα Αγερσανιώτικο ντέρμπι όπου ο Θείος αντιμετωπίζει τον ανιψιό και αντίστροφα.

Ο Μιχάλης ο Σέργης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Στέλιο Δημητροκάλλη φτιάχνοντας έτσι το ντέρμπι του κάμπου Αγερσανί-Γλυνάδο.

Ο Κώστας Μάκαρης θα παίξει με τον μαθητή του Μιχάλη Κάβουρα που πλέον είναι και ενοικιαστής του στην «Ταβέρνα». Θα δούμε εκεί αν ο μαθητής έχει γίνει καλύτερος από το δάσκαλο ή αν ακόμα δεν το έχει κατορθώσει.

Ο Θορυβώδης Πλάτων Τομπάς ο μοναδικός γιατρός που κατάφερε να περάσει θα αντιμετωπίσει τον χαλκέντερο Μανώλη Σορώκο τον ένα εκ των τριών Σορώκων αφού ο Βράχος Παναγιώτης έμεινε πίσω.

Οι εκπρόσωποι της Εστίασης Λευτέρης Σορώκος (ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ) και Λεωνίδας Καλαβρός του (SOULATSO) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους .

Στο ELCLASSICO τώρα αφού έχουν παίξει άπειρα φιλικά μεταξύ τους ο περυσινός πρωταθλητής Φλώρος Γιώργος θα αναμετρηθεί με τον Γιάννη Ζώρο σε επίσημο αγώνα αυτή τη φορά .

Τα κουμπαράκια Μανώλης Κοντοπίδης (1 φορά πρωταθλητής) και ο Δημήτρης Κλουβάτος φτιάχνουν το ντέρμπι Μονής -Κυνιδάρου.

Ο πολύπειρος εκπρόσωπος των ταξιτζήδων Γιώργος Μαγκανάρης (ο οποίος έχει σταθερά υψηλή απόδοση στο τουρνουά) βρίσκεται αντιμέτωπος με τον εκκολαπτόμενο Μανώλη Κων. Σορώκο. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιος θα επικρατήσει το φαβορί ή το αουτσάιντερ κάνοντας την έκπληξη.

Οι παραπάνω αναμετρήσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 6 Μαρτίου την Κυριακή της Αποκριάς. Έχει λοιπόν εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε ποιοι 8 από τους παραπάνω 16 θα γιορτάσουν περισσότερο την Καθαρά Δευτέρα έχοντας το βλέμμα τους στην επόμενη Φάση των Προημιτελικών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΦΑΣΗΣ  

ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ Μ- ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 3-1
ΚΑΡΕΓΛΑΣ- ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 3-2
ΣΕΡΓΗΣ- ΣΟΡΩΚΟΣ Π 3-0
ΔΗΜΉΤΡΟΚΑΛΗΣ- ΠΡΕΒΟΛΗΣ 3-1
ΚΑΒΟΥΡΑΣ Μ- ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 3-1
ΜΑΚΑΡΗΣ-ΒΕΛΙΑΝΙΤΗΣ 3-2
ΤΟΜΠΑΣ- ΚΟΥΤΣΙΑΦΤΗΣ 3-1
ΣΟΡΩΚΟΣ Μ- ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ 3-0
ΣΟΡΩΚΟΣ Λ- ΚΑΒΟΥΡΑΣ Ν 3-0
ΚΑΛΑΒΡΟΣ Λ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 3-1
ΦΛΩΡΟΣ-ΜΑΙΤΟΣ 3-2
ΖΟΡΟΣ Γ- ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΚΟΣ 3-2
ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ- ΚΟΡΡΕΣ 3-0
ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ- ΣΟΡΩΚΟΣ Θ 3-1
ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ- ΘΕΜΕΛΙΔΗΣ 3-0
ΣΟΡΩΚΟΣ Μ ΤΜ- ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ 3-0

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ 16

ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ Μ- ΚΑΡΕΓΛΑΣ Μ
ΣΕΡΓΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ Μ- ΜΑΚΑΡΗΣ
ΤΟΜΠΑΣ- ΣΟΡΩΚΟΣ Μ
ΣΟΡΩΚΟΣ Λ- ΚΑΛΑΒΡΟΣ Λ
ΦΛΩΡΟΣ- ΖΟΡΩΣ Γ
ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ- ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ
ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ- ΣΟΡΩΚΟΣ Μ ΤΜ

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ 

Εστιατόριο Naxian Gastronomy Μικρί Βίγλα (Ε. Βάβουλας)
Ασφαλιστικό Γραφείο(ΣΕΜΠΕΚΟΥ Ε Μ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ)
Mitos ARTernative BAR (Π Αναματερός)
The cleaners team (Μαρούλης Δημήτρης)
ΑΠΟΘΗΚΗ cafe bar
“ΟΛΑ Ελληνικά” club
Absolut concept (Γιώργος Μιχαήλ)
Γιάννης Βιντζηλαίος (Ρακί-κρασί)
PASSENGERS TOURS
THE RUM BAR
“Fragile Bar”
“ΡANTEBOY”
“Yasouvlaki” (Μιχάλης Κάβουρας)

Καλή συνέχεια – καλή Αποκριά.

Η συντονιστική επιτροπή του τουρνουά.

Η σελίδα στο FB του Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι «Heaven’s Café»

Δείτε επίσης