Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και πεζοδρόμηση στην παραλιακή οδό για το καλοκαίρι

απο Cyclades Open

Σε εφαρμογή αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στο πλαίσιο έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, από την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 η παραλιακή οδός Π. Πρωτοπαπαδάκη θα πεζοδρομείται κατά τις βραδινές ώρες και συνεπώς θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, καθημερινά από τις 20:00 έως τις 5:00 το πρωί.

Ειδικότερα, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι τα εξής:

  • Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης – στάθμευσης στο τμήμα της παραλιακής οδού Π. Πρωτοπαπαδάκη, από την Alpha Bank έως την είσοδο της μικρής προβλήτας
  • Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Παπαβασιλείου από τη συμβολή με την οδό Π. Πρωτοπαπαδάκη έως την οδό Ρήγα Φεραίου, με κατεύθυνση προς το 1ο Γυμνάσιο
  • Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης – στάθμευση στο τμήμα της οδού Αρ. Πρωτοπαπαδάκη από Πλατεία Πέτρου Ευριπαίου – Πρωτοδικείου έως Σ. Παπαβασιλείου.

        Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν τους περιφερειακούς δημοτικούς χώρους στάθμευσης και να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η άσκοπη χρήση των οχημάτων εντός της πόλης.

📸Cyclades Open

Δείτε επίσης