Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού στην Κοινότητα Αγίου Αρσενίου

απο Cyclades Open

Προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες εκσκαφών επί της δημοτικής οδού στον οικισμό του Αγίου Αρσενίου στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου», απαιτείται η διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα του δρόμου από την έξοδο του οικισμού του Αγίου Αρσενίου προς Αγία Άννα και δρόμο Τυροκομείου Ε.Α.Σ. Νάξου, όπως παρουσιάζεται στο συνημμένο απόσπασμα χάρτη (με κόκκινο χρώμα) για λόγους Οδικής Ασφάλειας. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου 2024.

Για την πρόσβαση στον οικισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί παρακαμπτήρια οδός η οποία σημειώνεται επί του χάρτη με μπλε χρώμα. Επίσης, ο ανάδοχος υποχρεούται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης (και νυχτερινής φωτοσήμανσης) για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, καθώς και την επιτόπια παρουσία μελών του συνεργείου του για παροχή οδηγιών.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τη συνδρομή σας, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Απόσπασμα χάρτη της περιοχής παρέμβασης

Φωτογραφία: Cyclades Open

Δείτε επίσης