Νάξος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στο λιμάνι και στην παραλιακή οδό της Νάξου

απο Cyclades Open

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στη Χώρα της Νάξου για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Νάξου, καθώς η επιβατική κίνηση αναμένεται να ιδιαίτερα αυξημένη τόσο στο λιμάνι, όσο και στην παραλιακή οδό λόγω της αναχώρησης των επισκεπτών απ’ το νησί.

Στο πλαίσιο αποφυγής της άσκοπης ταλαιπωρίας μόνιμων κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, το Λιμεναρχείο Νάξου ζητά εκ νέου τη συνδρομή:

*Του Α.Τ. Νάξου προκειμένου να διαθέσει το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, στέλεχος Υπηρεσίας του στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος του καταστήματος «3Φ», από 10:00 έως 18:00, προκειμένου κατευθύνει τα οχήματα που ταξιδεύουν προς την παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν προς την πλατεία Πρωτοδικείου.

*Της Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, προκειμένου να διαθέσει το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, στέλεχός της από 10:00 έως 18:00 στην οδό Παπαβασιλείου, στο ύψος της Alpha Bank, προκειμένου ανακατευθύνουν οχήματα που ταξιδεύουν προς παραλιακή οδό, ενώ όσα δεν ταξιδεύουν να μεριμνούν για την αναστροφή τους εάν είναι δυνατόν επί της οδού Παπαβασιλείου ή την έξοδό τους προς το δρόμο του δημοτικού πάρκινγκ του Δημαρχείου.

Το Λιμεναρχείο Νάξου ενημερώνει, επίσης, ότι το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022 και την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, θα επιτρέπεται η διέλευση της παραλιακής οδού, κατόπιν σχετικού ελέγχου, μόνο σε:

  • Οχήματα που ταξιδεύουν.
  • Οχήματα τροφοδοσίας.
  • Οχήματα έκτακτης ανάγκης.
  • Οχήματα ατόμων που χρήζουν βοήθειας.

H κίνηση λοιπών οχημάτων που επιθυμούν να προσεγγίσουν το λιμένα ή τη Χερσαία Ζώνη Λιμένα θαγίνεται μέσω περιφερειακής οδού.

Δείτε επίσης