Νάξος: Μαθητές ήρθαν στα χέρια στο προαύλιο του σχολείου-Αλληλομηνύθηκαν γονείς

απο Cyclades Open
σχολικη βια μαθητες

Ένα ακόμα ανησυχητικό περιστατικό έγινε γνωστό και αφορά ξυλοδαρμό μεταξύ μαθητών. Το περιστατικό συνέβη στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου στο Χαλκί της Νάξου, την ώρα του διαλείμματος νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (16/02).

Δύο μαθητές ηλικίας 13 και 15 ετών άρχισαν μια έντονη λογομαχία με βρισιές και απειλές. Στην λογομαχία ενεπλάκη, ένας ακόμη ανήλικος 15 ετών. Ωστόσο, οι προθέσεις του τρίτου ανήλικου δεν είχαν σκοπό να ηρεμήσουν την κατάσταση, καθώς με γροθιές άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο τον 13χρονο συμμαθητή του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σταμάτησε με την επέμβαση των καθηγητών του σχολείου.

Μετά το περιστατικό, ο 13χρονος, μαζί με τον πατέρα του, μετέβησαν στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής όπου υπεβλήθη μήνυση κατά των δύο ανήλικων για απειλή εξύβριση και απλή σωματική βλάβη, όπως επίσης και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το ίδιο έπραξε και ο ένας από τους δύο 15χρονους – μαζί με τον πατέρα του –όπου πήγε και αυτός στον αστυνομικό σταθμό και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 13χρονου για εξύβριση και απειλή, αλλά και σε βάρος του γονέα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

📸Jose Aragones/Unsplash

Δείτε επίσης