Νάξος – Μαζί αλλάζουμε: «Ο κ. Λιανός έχασε κάθε μέτρο ψυχραιμίας, σεβασμού και σοβαρότητας»

απο Cyclades Open

«Προσβλητική και απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου» αναφέρει το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Μαζί αλλάζουμε» για τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και την καταψήφιση του προϋπολογισμού του 2022.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

«Προσβλητική και απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά την κριτική που δέχτηκε από τις παρατάξεις της μειοψηφίας για τον προϋπολογισμό που κατέθεσε για ψήφιση και καταψηφίστηκε, ο κ. Λιανός σε έξαλλη κατάσταση χάνοντας κάθε μέτρο ψυχραιμίας, σεβασμού και σοβαρότητας που επιβάλλει η θέση του, επιτέθηκε στη μειοψηφία και στην παράταξη μας με προσβλητικά λόγια που μόνο στις «αλάνες» μπορεί να ακούσει κανείς.

Ακόμα και το γεγονός ότι μόνο επί δικής του δημαρχίας, για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά χρονικά της Νάξου, ο προϋπολογισμός καταψηφίστηκε, δεν του δίνει άλλοθι για την αδικαιολόγητη συμπεριφορά του.

Εμείς δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε σε αυτή την κατρακύλα που προσπαθεί να βυθίσει το Δήμο μας.

Με «όπλα» μας την αξιοπρέπεια, τη σοβαρότητα και τις εμπεριστατωμένες απόψεις και προτάσεις μας, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλη μας τη δύναμη για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες».

Δείτε επίσης