Νάξος: Το νέο Δ.Σ. του Θεατρικού Ομίλου «ο Διόνυσος»

απο Cyclades Open
Νάξος: Εκλογές για τον Θεατρικό Όμιλο "Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ" αύριο Κυριακή 04/02

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Θεατρικού Ομίλου του Διονύσου προέβη σήμερα 11.02.2024 στη σύστασή του σε σώμα. Χρέη προέδρου θα συνεχίσει να εκτελεί η Ελένη Ανδριανοπούλου για άλλα δύο έτη. Σε νέες θέσεις καλούνται οι Κατερίνα Κατσουρού (αντιπρόεδρος), Χριστίνα Ευθυμιάτου (γραμματέας), Αγγελική Θεοφίλου (ταμίας) και Εύα Μαργαρίτη (αναπληρώτρια γραμματέας). Οι Ντόρα Ναυπλιώτου και η Ρένα Κυριαζάνου συμπληρώνουν το καινούργιο σχήμα ως μέλη του ΔΣ.

Το ΔΣ καλεί μέλη και ενδιαφερόμενους για συνεργασία να καταθέσουν τη διαθεσιμότητά τους και τις ιδέες τους. Ο προγραμματισμός της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει. Η επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα πραγματοποιηθεί 15.02.2024 στις 20.00.

Ο Θεατρικός Όμιλος Διόνυσος προέβη σε αρχαιρεσίες στις 4 Φλεβάρη 2024 μετά από τακτική Γενική Συνέλευση τον Ιανουάριο. Εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέχθηκε και η Ελεγκτική Επιτροπή (Μιχάλης Φραγκίσκος, Γιάννης Φρατζέσκος, Κατερίνα Σιδερή) και η εκπροσώπηση του Ομίλου στην Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου (Ελένη Ανδριανοπούλου).

Δείτε επίσης