Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαταστήσει εργαζομένους στον τουρισμό

απο Cyclades Open

Εφόσον χρησιμοποιηθεί με το σωστό τρόπο, η τεχνητή νοημοσύνη θα συνεχίσει να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην σφαίρα των ταξιδιών και έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν το περιεχόμενο του προϊόντος τους, επισήμανε ο ιδρυτής της Travel Ledger, Roberto De Re, μιλώντας κατά τη διάρκεια του συνεδρίου 2023 TTI Travel Tech που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 23 Μαρτίου.

Ο κ. De Re εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στη διαχείριση μεγάλου όγκου κειμένου για online ταξιδιωτικά γραφεία, tour operator και κάθε πτυχή των ταξιδιών.

Το λογισμικό, όπως προέβλεψε, θα είναι σε θέση να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαφοροποιήσουν τις πληροφορίες προϊόντος τους από τους παρόχους, ώστε να τους δώσει έναν μοναδικό τόνο που ταιριάζει σε μια ορισμένη βάση πελατών.

Θα κόστιζε μια περιουσία να πληρώνει κανείς ανθρώπους για να δημιουργούν μοναδικό περιεχόμενο για κάθε διανομέα, επομένως η τεχνητή νοημοσύνη έχει μια πραγματική εφαρμογή σε αυτό το χώρο, τόνισε.

Παράλληλα, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να ωφελήσει τις επιχειρήσεις μέσα από την εμπειρία χρήστη, όπως οι αυτοματοποιημένες απαντήσεις στα μηνύματα τηλεφώνου.

Η ίδια τεχνολογία μπορεί να οδηγήσει στο τέλος των bot και των ηχητικών μηνυμάτων, και η συζήτηση που μπορεί να παράγει μια μηχανή τεχνητής νοημοσύνης θα κάνει την εμπειρία χρήστη πολύ καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν, είπε ο κ. De Re.

Πηγή: Tornos News
📸 Gerd Altmann/Pixabay

Δείτε επίσης