Προβλήματα στο Messenger-Γιατί δεν κλείνουν οι συνομιλίες

απο Cyclades Open
Προβλήματα στο Messenger-Γιατί δεν κλείνουν οι συνομιλίες

Παράθυρα που δεν κλείνουν στο Messenger, γραπτά μηνύματα και επισυνάψεις εντός του παραθύρου διαλόγου που αλληλοκαλύπτονται, σκρολάρισμα των διαλόγων χωρίς εσύ να κουνάς τίποτα απολύτως, είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το facebook τις τελευταίες μέρες.

Το Messenger του Facebook δεν θέλει σήμερα να κλείσει τις συνομιλίες μας όταν ανοίγουμε ένα παράθυρο για να μιλήσουμε με κάποιον. Όλη την ημέρα σήμερα αυτό ακριβώς συμβαίνει, είναι ένα ακόμη από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το facebook το τελευταίο διάστημα, αναφέρει το techmaniacs.gr.

Σύμφωνα με το ertnews.gr πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν επίσης χρήστες που αδυνατούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα το εντοπίσαμε στην desktop έκδοση την οποία χρησιμοποιούμε περισσότερο λόγω της δουλειάς μας.

Η ιστορία με τα προβλήματα του Facebook το τελευταίο διάστημα δεν έχει τέλος. Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να ζητάει την εισαγωγή PIN για την επαναφορά των συνομιλιών, λόγω end to end κρυπτογράφησης, χωρίς να κάνει δηλαδή σωστή επαναφορά του ιστορικού. Μόνο με το Esc μπορεί να κλείσει από τις σύντομες δοκιμές που κάναμε, αναφέρει το techmaniacs.gr.

Δυστυχώς να συμπληρώσουμε, η χρήση κλεισίματος με Esc κρατά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα.

📸Brett Jordan

Δείτε επίσης