Προβλήματα στη λειτουργία του Facebook, Messenger, Instagram

απο Cyclades Open
social media

Το Instagram και το Facebook εμφανίζουν προβλήματα και δυσλειτουργίες με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι οι εφαρμογές δεν λειτουργούν σωστά. Οι αναφορές έρχονται από Ελλάδα, ΗΠΑ και αρκετές ακόμα περιοχές.

Πάνω από 1.000 άτομα έχουν αναφέρει προβλήματα, μεταξύ άλλων με την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων. Ορισμένοι δήλωσαν επίσης ότι δεν μπορούν να δουν ιστορίες ή να πραγματοποιήσουν αναζητήσεις και στις δύο εφαρμογές.

Το Down Detector, ένας ιστότοπος που παρακολουθεί τα προβλήματα στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων και με τις εφαρμογές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε μια έξαρση των αναφορών που σχετίζονται με το Instagram και το Facebook σήμερα. Κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας, η οποία φαίνεται ότι έπληξε επίσης το Ηνωμένο Βασίλειο, τμήματα της Ευρώπης και την Ασία, πολλοί κατευθύνθηκαν στο X, που παλαιότερα ονομαζόταν Twitter, για να διαμαρτυρηθούν.

Η τελευταία διακοπή λειτουργίας έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τη διακοπή λειτουργίας των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης για τους χρήστες παγκοσμίως.

Πηγή: ieidiseis.gr

📸Szabo Viktor/Unsplash

Δείτε επίσης